Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Mangalia au participat la activități specifice lunii martie, luna tuturor femeilor și a mamelor
Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Mangalia au participat la activități specifice lunii martie, luna tuturor femeilor și a mamelor
În luna martie, luna tuturor femeilor și a mamelor, luna în care natura renaște, emoția și bucuria au fost doar câteva elemente care au unit, preț de câteva ore, două generații: copiii de la Școala Gimnazială nr. 1 Mangalia și senioarele de la Căminul de Bătrâni din oraș.

Cei mici au poposit în cadrul instituției, unde au recitat poezii, au împărțit flori, dar și mărțișoare confecționate chiar de ei.

Întâlnirea dintre cele două generații a fost impresionantă, deoarece juniorii au venit cu prospețimea și bucuria copilăriei, iar seniorii cu experiență de viață, înțelepciune, bunătate, atenție, dar și cu un suflet încă tânăr.

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Mangalia au împărțit mărțișoare și flori și la Judecătoria Mangalia și Parchetul Mangalia. De asemenea, întreaga activitate a fost coordonată de educatoarea Irimia Monica.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

O altă activitate la care cei mici au participat a fost „Mărțișorul literar”, desfășurată la Casa de Cultură din Mangalia. Elevii au citit texte la prima vedere și au rezolvat exerciții de dezvoltare a vocabularului. Cadrul didactic Cazacu Maria a fost coordonator al acestei activități.

Totodată, în școală au fost organizate activități dedicate lunii martie. Elevii au pregătit diverse momente artistice, poezii, dansuri, dar și cântece pe care le-au prezentat mamelor și bunicilor.

Cu această ocazie, au fost organizate concursuri cu premii pentru cea mai frumoasă felicitare, cel mai frumos mesaj pentru mama, sau cel mai frumos desen.

Elevii din clasele gimnaziale și-au mărturisit iubirea și recunoștința față de mame, bunici sau mătuși în diverse limbi, precum: română, engleză, franceză, dar și limba maternă turcă.

Coordonatori au fost:  învățătoare: Gaidargiu Ana, Maria Cazacu; educatoare: Ioan Simona, Mustafa Sevinci, Sapadin Zeinel, Irimia Monica; profesori: Stănică Ana Maria, Lețcaie Mihaela, Zamfir Andrei, Mateciuc Ionela, Nicolae Valerica, Sibel Memet, Filimon Maria.  

Citește și:

Școala Gimnazială nr. 1 din Mangalia face parte din programul ERASMUS +

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.