Carnavalul Familiei, organizat la Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 din Constanța
Carnavalul Familiei, organizat la Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 din Constanța
Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 din Constanța și-a deschis larg porțile, vineri, 19 mai 2023, pentru toți cei care și-au dorit să participe la Carnavalul Familiei, eveniment care face parte din proiectul grădiniței, intitulat „Together is better”.

Proiectul se află sub îndrumarea directorului, profesorul Nicoară Florentina Mirela, având ca invitați și parteneri: Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Clubul Amicii, Purple Art Ro (obiecte handmade), Nicoleta Sandu (obiecte handmade) și Asociația Magia Dăruirii – Trupa Happy.

De asemenea, Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 din Constanța a inițiat și desfășurat pe tot parcursul acestui an școlar, proiectul „Părinții întreabă, specialiștii răspund”, proiect unic în segmentul învățământului preșcolar, la nivel de județ.

În deschidereea evenimentului, directorul unității de învățământ, Nicoară Florentina Mirela, aplaudă interesul părinților și al copiilor, dăruirea, implicarea și căldura de care aceștia au dat mereu dovadă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, Carnavalul Familiei are ca scop principal Familia – celula de bază a societății, așa cum sugerează și numele, iar organizatorii și-au dorit să marcheze importanța petrecerii momentelor de bună calitate împreună.

Așadar, inițiatorii proiectului au organizat un FLASHMOBîn cadrul căruia fiecare copil a dansat cu un membru al familiei, ateliere de artă, târguri cu delicii culinare. Atmosfera a fost încărcată de veselie, voie bună și mult optimism.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 din Constanța, care urmează să poarte denumirea „Curcubeul Magic”, începând cu următorul an școlar, promite ca și de acum înainte să vină în întâmpinarea preșcolarilor cu multe alte activități inedite și proiecte interesante.

Motivația este succesul acestui Carnaval, însă și cel înregistrat în luna noiembrie 2022, cu Târgul Toamnei.

„În familie și pe genunchii mamei se formează ceea ce este mai valoros pe lume – Omul de Caracter”, transmit reprezentanții Grădiniței cu Program Prelungit nr. 53 din Constanța.

Foto/Video: Facebook Gradinita cu Program Prelungit Nr. 53 – Constanta, Facebook Purple Art RO

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.