Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu
Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu
Cu prilejul Sfinților Mihail și Gavriil, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, din localitatea cu același nume, a fost sărbătorit cu mare bucurie și anul acesta. Ca de obicei, comunitatea și unitatea de învățământ s-au unit și au reușit împreună să organizeze un eveniment unic, plin de bucurie, culoare și gust. 

Pionii principali ai zilei, elevii, ajutați de dascăli și de părinți, au reușit și de această dată să-i surprindă pe toți cei prezenți la eveniment prin multitudinea de activități pe care le-au pregătit.

Ziua a început cu un program artistic desfășurat în sala Căminului Cultural din localitate care a cuprins dansuri populare și moderne, cântece și momente de interpretare instrumentală. Spectacolul s-a încheiat cu o scenetă realizată de elevi de la ciclul gimnazial.

 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Vedeta evenimentului a fost târgul de toamnă. Toți cei prezenți au putut să deguste bunătățile pregătite: prăjituri, compot, gem, toate făcute cu drag și cu multă pricepere. Standurile pline cu produse, decorate cu pricepere și grijă au atras atenția celor prezenți.

 

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a adus evenimentului o încărcătură spirituală prin prezența sa la eveniment, binecuvântând școala și comunitatea, adresând urări de bine tuturor celor prezenți.

Toate activitățile dedicate zilei liceului au fost realizate sub îndrumarea profesorului Ruse Anca-Cristina, coordonatorul de proiecte și programe educative la nivelul școlii, susținută permanent de directorul școlii, Floriana Petre.

“Le mulțumesc tuturor celor implicați, protagoniști fără egal: copii, părinți, cadre didactice, sponsori, autorități locale. Mă bucură enorm că același ritm al sărbătorii a pulsat astăzi și în școlile structuri de la Palazu Mic, Piatra, Sibioara și Ceres“ a declarat directorul școlii, Floriana Petre.

Foto: https://www.facebook.com/floriana.petre

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.