Astăzi, în cadrul Comisiei profesorilor de psihopedagogie specială din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Maria Monterssori”, profesorul Mihaela Boantă și-a lansat cea de-a patra apariție editorială, “Abecedar de Tipar”, un adevărat instrument de lucru.

Această apariție a fost posibilă cu ajutorul unei echipe de oameni minunați care a sprijinit financiar, prin sponsorizare, tipărirea acestei publicații, care va îmbogăți fondul de carte al bibliotecii instituției și de care va beneficia fiecare elev și cadru didactic din școală.

Cartea este destinată învățării cititului, alfabetizării și dezvoltării comunicării, atât elevilor din învățământul special, cât și celorlalți elevi sau preșcolari.

Cartea ține cont de specificul elevilor care abia se familiarizează cu cititul, este însoțită de imagini sugestive iar textul este prezentat ținând cont de anumite reguli logopedice.

Autoarea cărții a lucrat la realizarea ei cu o echipă de profesori: profesorul de arte plastice Mădălina -Oana Sfetcu cea care este realizatoarea în întregime a ilustrațiilor, profesorul logoped Roxana Crețu – responsabilă cu partea logopedică a conținutului și profesorul Silvian Galiu – responsabil de realizarea copertei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.