Ovidius Clinical Hospital organizează Târgul de educație și prevenție în sănătate

Asociația OCH și Ovidius Clinical Hospital dau startul Târgului de educație și prevenție în sănătate. Evenimentul are loc între 27 și 31 mai, în parcarea instituției, situată pe DN2A, Constanța – Ovidiu.

Elevii de toate vârstele au ocazia să învețe secretele organelor umane într-un mod inedit la Ovidius Clinical Hospital. Cadrele medicale ale celui mai apreciat spital privat din Constanța au pregătit organe gonflabile de mari dimensiuni pentru a le arăta vizitatorilor cum funcționează corpul uman.

Vizitele la Târgul de educație și prevenție în sănătate se fac pe baza programărilor prealabile la numărul de telefon 0724 294 644.

Târgul are loc între orele 8.30 și 16.30 de luni, 27 mai până vineri, 31 mai.

Organele gonflabile uriașe vor fi modul în care vizitatorii OCH vor putea să exploreze corpul uman și să observe, în detaliu, anumite afecțiuni specifice

“Fiecare organ gonflabil va avea o fișă de prezentare și un ghid, astfel încât, elevii își vor putea face o idee despre ce se întâmplă în corpul lor. Cu ajutorul acestora vom crea un circuit de explorare și învățare – o experiență interactivă care va implica și educa publicul”, a explicat Adrian Mociu, directorul Ovidius Clinical Hospital.

Citește și:

Un nou centru medical Ovidius Clinical Hospital și-a deschis porțile. În premieră în România a fost lansat cardul cu algoritm de prevenție personalizată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.