Paradă de costume ecologice la Grădinița nr. 42
Paradă de costume ecologice la Grădinița nr. 42
Reprezentanții Polaris M Holding din Constanța au fost prezenți la parada costumelor ecologice desfășurată la Grădinița nr. 42.

Curtea grădiniței s-a transformat într-un podium de modă pentru 70 de preșcolari. Cei mici au defilat în costume confecționate din materiale reciclabile pentru a atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Părinții în colaborare cu copii au confecționat costume din hârtie, carton, pungi de plastic, ziare, saci menajeri. Preșcolarii s-au costumat în personaje din basme sau de desene animate. La finalul defilării, preșcolarii au fost răsplătiți, pentru efortul lor, cu cadouri din partea firmei Polaris.

Înainte de a începe defilarea, cei mici au învățat de la reprezentanții Polaris M Holding ce înseamnă colectarea separată, cât este de simplu să colectezi separat și cât este de importantă reciclarea pentru sănătatea oamenilor și a mediului înconjurător.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Scopul nostru este ca, prin intermediul copiilor, practica colectării separate să ajungă și în cadrul familiei și al prietenilor, pentru că fiecare dintre noi are o datorie față de mediul înconjurator. Copiii trebuie să învețe de mici să fie responsabili, să colecteze separat, să-și strângă jucăriile după ce se joacă sau să stingă becul atunci când ies din cameră. Aceste mici gesturi îi transformă, mai târziu, în adulți responsabili, transmit reprezentanții Polaris M Holding.

Foto: Facebook Polaris M Holding

Citește și:

Polaris M Holding Constanța a organizat o acțiune de ecologizare în Campusul Universitar din Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.