Waterboyz a amenajat primul teren de padel din oraș, la Universitatea
Waterboyz a amenajat primul teren de padel din oraș, la Universitatea "Ovidius"
Universitatea „Ovidius” din Constanța are un teren de padel amenajat la începutul anului 2023 de echipa Waterboyz România. Sportul cu cea mai rapidă creștere din lume devine avantaj competitiv pentru instituțiile de învățământ.

Universitățile caută în permanență modalități inovatoare de a promova sănătatea și sportul în rândul studenților, iar Universitatea „Ovidius” depune toate eforturile în acest sens. Padelul este sportul cu cea mai rapidă creștere din lume și un sport care nu numai că oferă un antrenament pentru întregul corp, dar îi ajută pe studenți să devină mai ageri și mai atenți, îmbunătățind astfel performanța academică.

Amenajarea terenului de padel din cadrul Universității „Ovidius” este un proiect dezvoltat de Waterboyz, o companie specializată în amenajarea de locuri de joacă și terenuri de sport din România.

Terenul este dotat cu cele mai noi echipamente, inclusiv un sistem de iluminare LED de înaltă performanță, panouri vitrate și o suprafață de joc de calitate superioară ce oferă rebound și traiectorie optimă a mingii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

”Amenajarea terenului de padel în cadrul Universității „Ovidius” este un proiect în care ne-am implicat cu drag și suntem mândri că ne-au ales și au avut încredere în noi. Începutul anului pentru Waterboyz a venit cu o diviziune strategică ce ne va permite să ne concentrăm mai bine pe terenurile sportive din portofoliu și să oferim servicii de calitate în amenajarea lor”, precizează CEO-ul companiei, George Toda.

George Toda
George Toda

Compania Waterboyz a primit recent ”Premiul pentru implicarea responsabilă în amenajările urbane recreative” iar în ultimii ani a reușit să se impună în industria recreativă oferind României peste 500 locuri de joacă și spații de agrement.

Tenisul padel este un sport care necesită vigilență, concentrare și abilități de rezolvare a problemelor, precum și gândire strategică și tactică. Studenții care joacă în mod regulat acest sport, nu își exersează doar mușchii, ci și mintea. Jucând Padel, studenții se vor putea bucura de o dezvoltare atât academică, cât și extra-curriculară.

În plus, curtea universității devine un loc de desfășurare a competițiilor sportive oficiale, oferind astfel un avantaj competitiv pentru instituția de învățământ întrucât va atrage mai mulți studenți, le va îmbunătăți experiența educațională și va crește gradul de satisfacție și fidelizare.

În concluzie, amenajarea primului teren de padel din Constanța în cadrul Universității Ovidius realizată de Waterboyz reprezintă o realizare importantă pentru întreaga comunitate. Această nouă facilitate sportivă va încuraja un stil de viață activ și sănătos și va promova spiritul de echipă și de competiție.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.