A fost o zi minunată pentru colectivul de elevi, profesori și părinți ai Școlii Gimnaziale nr. 39 “Nicolae Tonitza” din municipiul Constanța. În această dimineață a avut loc cea de-a șaptea ediție a Târgului de toamnă, un eveniment caritabil care crește de la an la an și care oferă bucurii atât celor care oferă, dar mai ales celor care primesc cu recunoștință foloase materiale atât de necesare sănătății lor. 

La cea de-a VII-a ediție a Târgului de toamnă organizat de școala gimnazială nr. 39 din Constanța copiii au strâns suma de 41.343 de lei.

Părinții, bunicii și mătușile și-au demonstrat priceperea și îndemânarea atât în pregătirea diverselor preparate pentru toamnă ori alte bunătăți, dar și creativitatea în realizarea celor mai interesante decorațiuni pe care le-au pus la vânzare.

Iar copiii și-au dat tot interesul pentru a vinde cât mai mult pentru cauza de anul acesta. Cu o parte din suma strânsă, și anume 26.000 de lei, vor fi dotate toate clasele din cadrul școlii cu table inteligente, iar restul de bani au ajuns deja la doamna Camelia Georgeta Lupescu, care are mare nevoie de ei. “FELICITARI TUTUROR și anul ce vine să fie și mai bogat pentru ca voi, copiii, să puteți oferi mai departe! Vă mulțumesc, dragi colegi și dragi părinți pentru implicare!”, le-a transmis tuturor directorul unității de învățământ, Nicoleta Bercaru.

“A fost o reală bucurie să particip și să cumpăr specialități de toamnă de la micii gospodari, mai ales că acest targ a avut un scop caritabil. Felicitări copiilor și profesorilor Școlii Gimnaziale Nr. 39 ”Nicolae Tonitza” pentru inițiativă, dar și tuturor celor care îi ajută pe elevi să realizeze ceea ce și-au propus”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, care a fost printre primii cumpărători ai produselor pregătite de elevi. Și după cum se vede, le-a purtat și noroc de vreme ce suma strânsă în ediția din acest an a fost una frumușică și potrivită pentru acoperirea celor două obiective propuse.