Grădinița Roboțel Constanța
Grădinița Roboțel Constanța
Părinții preșcolarilor de la Grădinița Roboțel din Constanța au transmis mass-mediei un apel de ajutor după ce copiii acestora învață în clase fără căldură, iar mulți dintre aceștia s-au îmbolnăvit. Situația a ajuns și la urechile inspectorului șef al ISJ Constanța, Sorin Andrei, care a precizat că va discuta cu managerul pentru soluționarea problemei. În zonă, în această perioadă sunt avarii la rețeaua de termoficare fapt ce cauzează lipsa căldurii în unitatea de învățământ. 

Copiii de la Grădiniță Roboțel din Constanța, unde sunt relocați și copii de la Grădiniță Mugurel, sunt ținuți în frig. Nci săptămâna trecută nu au avut căldură, dar s-au mai folosit aeroterme, care acum nu mai sunt permise. Astfel de probleme sunt încă din luna decembrie, dar acum s-au înmulțit. Evident, mai mulți copii s-au îmbolnăvit”, susțin părinții.

Inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Sorin Mihai, a transmis că a discutat acum cu directorul și se va lua hotărârea de modificare a programului pentru perioada în care este sistată furnizarea agentului termic, începând de azi.

Aceeași situație este și la Colegiul Național de Arte Regina Maria

Am fost anunțați și de către Colegiul Național de Arte Regina Maria Constanța că există o situație similară, deja s-a luat măsura modificării programului. În momentul în care directorii ne comunică, stabilim împreună cu aceștia care sunt măsurile ce trebuie să fie luate. De asemenea, vom reveni în comunicarea instituțională cu Societatea Termoficare, pentru a ne asigura că avem o transmitere eficientă și rapidă a situațiilor în care se produc avarii, pentru a le înainta informația respectivă directorilor, în timp util”, a precizat Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Și conducerea Colegiului de Arte a luat decizia ca elevii care învață de dimineață să își desfășoare activitatea până la ora 12, iar după amiaza, orele să se desfășoare până la ora 16.00.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.