Asociația Sportivă Rebel Fighters selecționează, în cadrul proiectului „Kempo – Tradiție, Disciplină, Performanță”, selecționează zece elevi din cadrul Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” din Medgidia.

Selecția are loc în perspectiva practicării de către acești elevi a disciplinei Kempo în vederea participării la sfârșitul perioadei de pregătire la Campionatul Național de Kempo.

Antrenamentele și echipamentele necesare desfășurării activității sunt gratuite. Cei zece elevi care vor fi selecționați vor fi legitimați la Clubul Sportiv Medgidia, secția de Kempo. În urma performanțelor pe care aceștia le pot avea, vor avea acces la îndemnizații de efort, echipamente, premieri și cantonamente.

Pentru preselecție, copiii sunt așteptați în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 18.00, la Sala de Sport a Școlii Gimaziale „Lucian Grigorescu”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Parteneri în cadrul proiectului sunt Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia și Primăria Municipiului Medgidia. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0730.947.305.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.