ANIF Dobrogea angajează. Ce condiții trebuie să îndeplinești?

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare – Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Dobrogea din Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent IA, în cadrul Serviciului Plan Exploatare Patrimoniu.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, să dețină un atestat adeverință cursuri operare PC nivel mediu (World, Excel, Power Point și internet) și să aibă o vechimea necesară pentru ocuparea postului este de peste 2 ani în funcție. De asemenea, în anunț se menționează faptul că angajarea pensionarilor se va face cu contract individual de muncă pe durată determinată de 12 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 mai 2019: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 04 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă – Constanţa, Str. Zburătorului nr. 4, etaj 2, sala de consiliu;
  • 10 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Dobrogea cu sediul în Constanta, Str. Zburătorului nr. 4, etaj 1, telefon 0241/654.010.

Citește și:

Lista posturilor scoase la concurs de ANIF – Filiala Dobrogea. Locuri de muncă pentru pregătiri diverse