Farul Constanța
Farul Constanța
Clubul Sportiv „Farul” din Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de antrenor asistent box.

Potrivit anunțului, termenul limită pentru depunerea dosarelor este ziua de 3 februarie 2023, ora 16:00. Proba scrisă se va desfășura în data 13 februarie 2023, de la ora 11:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Care sunt condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale:
  • Studii medii;
  • Carnet antrenor vizat la zi de federația română de specialitate
  • Abilități, calități și aptitudini: comunicare, lucru în echipă, profesionalim, loialitate, conștiinciozitate, adaptabilitate și flexibilitate, confidențialitate, eficiență, abilități de analiză și sinteză, planificare în relațiile interumane, creativitate;
  • Cerințe specifice: delegări, disponibilitatea pentru lucru în program prelungit;
  • Cunostințe de legislatie specifică locului de munca.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Clubul Sportiv „Farul”, Str. Decebal nr. 22, județul Constanța, telefon 0241/615.370.

Foto: Facebook

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.