Primaria Mihail Kogalniceanu
Primaria Mihail Kogalniceanu
Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu scoate la concurs două posturi vacante, unul în cadrul Compartimentului Integrare Europeană, Implementare Proiecte Finanțate din Fonduri Externe, dar și unul de șofer în cadrul Compartimentului Activități Administrative.

Pentru prima funcție scoasă la concurs, cea de execuţie de inspector debutant, în cadrul Compartimentului Integrare Europeană, Implementare Proiecte Finanțate din Fonduri Externe, candidații trebuie să fie absolvent liceu cu diplomă de bacalaureat sau școală generală, să aibă permis de conducere categoria „D” și să posede atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de A.R.R., aviz psihologic şi vizita medicală la zi.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 19 februarie 2019, ora 10.00 proba scrisă;
  • 21 februarie 2019, ora 14.00 proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 5 zile de la publicarea anunțului.

Pentru postul de execuţie de șofer în cadrul Compartimentului Activități Administrative candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat sau scoală generală, să aibă o vechime în muncă de minimum 5 ani și să posede permis de conducere categoria D și atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de A.R.R., dar și aviz psihologic și vizita medicală la zi.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 42, judeţul Constanţa, telefon 0241/258.156, interior 15 – resurse umane, în intervalul orar 08.00-16.00, de luni până joi, şi 08.00-14.00, în ziua de vineri.

Toate detaliile privind concursul pot fi consultate aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-debutant-primaria-comunei-mihail-kogalniceanu-constanta/

Citește și:

Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul Primăriei Mihail Kogălniceanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.