Unitatea Militară 02175 din Constanţa caută subofițer sanitar. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Unitatea Militară 02175 din Constanţa din cadrul Ministerului Apărării Naţionale organizează concurs pentru încadrarea unei funcţii militare vacante de execuţie de subofiţer sanitar, pe perioadă nedeterminată, prin chemarea/rechemarea în activitate a unui sanitar (prevăzută cu gradul militar de plutonier adjutant ) în Compartimentul A.T.I., din Serviciul medicină operaţională la Spitalul Militar de Urgenţă „dr. Alexandru Gafencu”, Constanţa.

Candidații care doresc să se înscrie la concurs o pot face până la data de 14 ianuarie 2019, ora 15.00. Selecția presupune și o examinare medicală – un test obligatoriu care va începe în data de 24 ianuarie, de la ora 8.00. Etapele de selecție continuă cu evaluarea psihologică şi evaluarea nivelului de pregătire fizică (teste eliminatorii desfăşurate în această ordine) la care participă candidaţii declaraţi „APT/ADMIS” la proba anterioară – probe care se vor desfășura începând cu data de 4 februarie și se finalizează pe 21.

Testul scris va avea loc pe 26 februarie, începând cu ora 10.00, la sediul U.M. 02175, Constanţa.

Candidații interesați de acest post trebuie să fie absolvenţi de studii postliceale (şcoală postliceală sanitară), cu diplomă de absolvire/ competenţă profesională pentru specialitatea asistent medical generalist, să deţină certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, să fie absolvent al unui curs de transfuzii sanguine și să aibă o vechimea în specialitatea studiilor de minimum cinci ani.

Depunerea dosarelor şi organizarea concursului se vor face la sediul Unității Militare 02175, Constanţa, din Constanţa, bulevardul Mamaia, nr. 96.

Totodată aici vor fi afişate şi detaliile organizatorice necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.