Comitetul Executiv al PSD a fost convocat, în şedinţa de vineri, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 16.00. Instanţa supremă a decis joi condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Informaţia a fost confirmată de către PSD, într-un anunţ oficial.

„CEx vineri 22 iunie ora 16.00 la P. Parlamentului, sala grupului PSD „Ovidiu Şincai”, nivel 1M”, se arată în anunţul de presă al PSD.

Şedinţa Comitetului executiv al PSD va avea loc la sala grupului parlamentar al partidului, de la nivelul 1M, al Palatului Parlamentului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.

Citește și:

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.