Consiliul Naţional al PNL se întruneşte, astăzi, de la ora 16.00, la şedinţă urmând să participe şi preşedintele Klaus Iohannis. Cei 3.500 de delegaţi vor discuta despre bilanţul politic al conducerii şi despre campania pentru alegerile prezidenţiale. 

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal are loc joi, cu începere de la ora 16.00, la Romexpo. La reuniune vor participa peste 3.500 de membri ai Partidului Naţional Liberal, parlamentari, primari şi aleşi locali.

La invitaţia preşedintelui PNL, Ludovic Orban, va lua parte la eveniment şi preşedintele Klaus Iohannis care va susţine un discurs, după ora 18.00

În cadrul reuniunii vor mai lua cuvântul secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu şi preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur.

Liberalii vor discuta despre campania pentru alegerile prezidenţiale, dar şi despre bilanţul politic al conducerii partidului.

De asemenea, pe ordinea de zi a evenimentului se află aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL, precum şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al PNL, funcţie pentru care este susţinut europarlamentarul Rareş Bogdan.

Liderul PNL a spus că în 10 august va începe campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale.

„Aşa am stabilit, data de 10 august ca moment de începere, este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania prezidenţială pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine, în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţeanului, s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români”, a precizat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.