Schimbări în cadrul organizației județene a PNL Constanța. În urma unei ședințe care a avut loc în cursul după-amiezii de ieri, deputatul Robert Boroianu a fost revocat, în cadrul Biroului Permanent Județean, din funcția de secretar general al PNL Constanța. Propunerea de schimbare din funcție a venit din partea președintelui organizației județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă. Acesta nu a putut fi contactat până la acest moment. 

Retragerea funcției are la bază o implicare slabă în activitatea partidului având în vedere că funcția de secretar general al partidului este una destul de importantă.

În locul său urmează să fie numit o nouă persoană, propunerea urmând să vină din partea președintelui Huțucă. Momentan, activitatea acestuia va fi suplinită de cei doi prim-vicepreşedinţim Septimiu Bourceanu, respectiv Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă care oricum erau implicați în activitățile care îi reveneau colegului lor mai puțin implicat.

Boroianu: “Probabil că au fost și alte motive, cunoscute în interiorul partidului”

Contactat telefonic, Boroianu a confirmat informația, dar și absența de la ședința BPJ care a avut loc ieri, motivând că nu a putut ajunge la întrunire, fiind prins cu alte activități. “Decizia a fost luată în lipsa mea. La propunerea președintelui se poate lua o astfel de ședință în cadrul unei ședințe BPJ. Nu știu dacă presupusa mea lipsă de implicare era un motiv pentru a se ajunge la o astfel de decizie. Implicarea în partid a unui parlamentar și a unui secretar general nu trebuie să fie neapărat ceva ce înseamnă muncă la partid de dimineața de la 7 până seara la 7. Probabil că au fost și alte motive, cunoscute în interiorul partidului. Nu voi contesta această decizie, mă voi supune acesteia. În continuare voi fi vicepreședinte, rămân în echipă, rămân în organizație și voi încerca să îmi impun în continuare părerile și ideile și atunci când ele vor fi soluții pentru partid, sper să fie și luate în considerare”, ne-a declarat deputatul constănțean.

Sursa foto: Constanța de Azi

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.