Nicolae Emilian - Cernavodă
Nicolae Emilian - Cernavodă
Liderul organizației municipale a PSD Cernavodă, Nicolae Emilian, pare că este deja în campanie electorală și își face loc, încet, dar sigur, în peisajul mediatic, pentru statutul de candidat la Primăria Cernavodă în 2024.

Toate aparițiile sale publice din ultima lună, care îl au în prim plan pe liderul PSD Cernavodă alături de conducerea PSD Constanța conduc către ideea că el este candidatul susținut la alegerile din 2024 pentru funcția de primar.

Prima dovadă de susține a acestuia din partea organizației județene a partidului a venit în urmă cu două săptămâni când, întreaga conducere a Biroului Permanent Județean a PSD Constanța, în frunte cu președintele PSD Constanța, Felix stroe, s-a reunit la Cernavodă în ședința lunară.

La întrunire au participat social-democrați unul și unul, foști și actuali primari, foști deputați, dar și viitori posibili candidați la alegerile din 2024 dintre care îi amintim pe foștii parlamentari PSD – Nicolae Moga și Liviu Tit Brăiloiu, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, dar și subprefectul județului Constanța, Marilena Dragnea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dintre primarii care au participat la întâlnire îi amintim pe: Florin Chelaru- Năvodari, Cristian Cîrjaliu – Agigea, Ștefania Cealera – Oltina, Dorinela Irimia – Saraiu,  Niculae Stan – Pecineaga, Paul Coliș – Băneasa, Cristea Gâscan – Independența.

Felix Stroe, Ștefania Cealera (Oltina) Emilian Nicolae (fost sentor PSD), Marinela Dragnea (subprefect)
Felix Stroe, Ștefania Cealera (Oltina) Emilian Nicolae (fost sentor PSD), Marinela Dragnea (subprefect)
Emilian Nicolae (PSD Cernavodă) și Felix Stroe
Emilian Nicolae (PSD Cernavodă) și Felix Stroe

De la întâlnirea de la Cernavodă nu a lipsit nici Horia Constantinescu, președintele ANPC, membru social-democrat despre care s-au speculat multe scenarii pentru anul aelectoral 2024.

Chiar dacă a fost doar o întâlnire a BPJ-ului partidului, întâlnirea de la Cernavodă a părut a fi un scut pe care conducerea social-democrată l-a făcut în jurul lui Nicolae Emilian pe care, după cum reiese și din postarea publică făcută pe pagina de socializare, pare să fie candidatul partidului la Primăria Cernavodă.

O altă apariție care întărește posibilul viitor statut de candidat este cea de la Hramul Bisericii Sfinții Mihail și Gavriil din Saligny unde a participat alături de Felix Stroe.

Nicolae Emilian, Marinela Dragnea, Felix Stroe
Nicolae Emilian, Marinela Dragnea, Felix Stroe

În ultimele zile, Nicolae Emilian s-a întâlnit și cu tinerii din localitate:

Revenind la postarea de pe Facebook, făcută de Nicolae Emilian în cursul zilei de joi, 9 noiembrie, acesta a transmis cernăvodenilor un mesaj la un an de la preluarea șefiei organizației PSD Cernavodă, mesaj pe care ăl redăm în cele ce urmează:

„S-a împlinit un an de când am început reorganizarea, de când am început împreună reconstrucția acestui partid. A fost un an în care s-a depus foarte multă muncă și numărul membrilor PSD Cernavodă a crescut considerabil ceea ce îmi da tăria și forță de a spera că putem schimbă actuală administrație.

Fără dumneavoastră, fără implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră nu am fi putut realiza această performanță, motiv pentru care țin să vă mulțumesc la fiecare în parte.

Avem mai puțin de un an, pentru a demonstra întregii comunități că suntem echipa care merită să înlocuiască actuală administație locală. Poate nu suntem cei mai buni, cei mai titrați sau super profesioniști, dar suntem, cu siguranță cei mai bine intenționați și, mai ales, cu frică lui Dumnezeu!”, a scris Nicolae Emilian pe pagina sa de socializare.

Ulterior, câteva persoane au transmis mesaje de susținere pentru posibilul viitor candidat la Primăria Cernavodă:

  • Orice persoană de bună credință poate ușor observă că în organizația PSD Cernavodă s-a cristalizat un nucleu de omeni dedicați și dispuși să-și canalizeze energiile pentru a rezolva problemele cernavodenilor, neprecupetind nici un efort pentru realizarea acestui deziderat.„, a scris Gheorghe Virgil Hemes.
  • „Acțiunea de reorganizare începută în urmă cu aproximativ 1 an are anumite rezultate dar mai sunt multe bătălii de dat în care sper să ieșim învingători. Cetățenii au un rol important în această ecuație și fără de care nu vom reuși. De aceea ne revine o sarcina foarte importantă în convingerea cetățenilor de preocuparea și intențiile noastre cu scopul îmbunătățirii vieții acestora. Suntem o echipa oarecum sudată dar mai avem de lucrat pentru a acționa că un tot unitar. Ne așteaptă vremuri grele cu unele surprize chiar neplăcute de aceea trebuie să fim atenți și circumspecți să nu ne culcăm pe lauri, și așa vom fi învingători.”, a scris Firica Grig.
  • „Reorganizarea implicarea tuturor, duce la un țel, acela de a face un oraș modern ,iar administrația să fie axată pe îndeplinirea doleanțelor cernavodenilor. FIȚI ALĂTURI DE NOI!”, Gheorghe Stanculescu.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în perioada următoare în PSD Constanța și care vor fi candidații propuși să intre în bătălia electorală pentru primării în 2024.

Momentan, mult joc de gleze și imagine publică.

Vom reveni.

Citește și:

(GALERIE FOTO) PSD Constanța sună adunarea pentru alegerile din 2024. Strategii pentru anul electoral, discutate la întâlnirea de la Cernavodă

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.