Mohammad Murad si Ovidiu Cupșa
Mohammad Murad si Ovidiu Cupșa
Evenimentul organizat în această seară de Alianța pentru Unirea Românilor la Constanța, care a avut ca pilon central femeia, a fost o ocazie potrivită pentru diverse personaje din spațiul public și politic constănțean să socializeze și, cine știe, să închege viitoare echipe pentru anul electoral greu care urmează. 

Astăzi, la Colonadelor, femeile au fost invitate să participe la un eveniment regional extraordinar intitulat „Agenda Rozmarin – Femeia, Nucleu de Aur”, o dezbatere care a avut în prim plan femeia româncă și provocările la care este supusă aceasta.

Pe lângă doamnele care au răspuns invitației, la eveniment au fost prezenți și numeroși domni care s-au remarcat în municipiul și județul Constanța de-a lungul anilor prin activitatea publică sau politică pe care au avut-o.

În afara gazdei, directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, cel despre care se cunoaște că are șanse mari să fie candidatul AUR la Primăria Constanța, de pe lista invitaților, în calitate de prieteni, mai vechi sau mai noi ai echipei AUR Constanța, i-am remarcat pe Mohammad Murad, recent cooptat în partid și pe Cameliu Babinciuc – toți trei însoțiți de partenere, Nicolae Moroianu, liderul AUR Mangalia, dar și pe Gheorghe Slabu, fost consilier județean din partea PPDD, recent înscris în partid.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mohammad Murad și Corneliu Babinciuc
Mohammad Murad și Corneliu Babinci

L-am remarcat de asemenea și pe Dan Moraru, fost liderul al PER Constanța, cel despre care la începutul acestei veri se zvonea că și-ar dori șefia Organizației Județene AUR Constanța.

Dan Moraru
Dan Moraru

Este prima apariție publică a lui Mohammad Murad după înscrierea în AUR, în care a profitat de ocazie pentru a lămuri un subiect sensibil legat zvonurile potrivit cărora ar putea fi candidatul la Primăria Constanța:

„El va fi la Constanța (n.r. candidat AUR), fără niciun fel de lucruri ascunse. Noi, întotdeauna, mediul de afaceri ce am vorbit, am făcut. Am încredere în Ovidiu, sunt convins că poate fi o soluție bună pentru Constanța. Unul dintre motivele pentru care sunt astăzi la AUR este și Ovidiu„, a declarat Murad.

Vom reveni.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.