George Simion
George Simion
În contextul în care AUR l-a exclus pe deputatul AUR de Constanța, Dumitru Focșa, iar cei de la USR au atacat AUR pentru gesturile deputatului, acum George Simion, președintele AUR ridică o altă întrebare.

Președintele AUR, George Simion, a anunțat sâmbătă că Juriul de Onoare al partidului a constatat că deputatul AUR de Constanța, Dumitru Focșa, „este vinovat de violenta domestica si trebuie exclus” din partid, după ce acesta a recunoscut că și-a agresat soția.

„A fost o decizie grea”, a precizat Simion, care i-a cerut lui Focșa să demisioneze și din Parlament. Deputatul spunea vineri că va renunța la mandatul de parlamentar, în urma acestui scandal, dacă i-o va cere AUR.

În contextul excluderii lui Focșa și a faptului că USR a atacat AUR pentru gesturile deputatului, acum George Simion ridică o altă întrebare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În octombrie, anul trecut, un senator USR, Pop Virgil Marius, a fost surprins, la o nuntă, în timp ce lovea în cap un alt bărbat. Cei de la USR au îngropat toată povestea.

”Din octombrie până acum, USR nu l-a sancționat pe acest senator violent. O va face?”, a spus George Simion (Video aici).

AICI puteți viziona VIDEO.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

(VIDEO) George Simion, despre decizia de excludere din AUR a parlamentarului constănțean: „Am decis să nu tac și să ascund gunoiul sub preș. Dumitru Focşa este autorul unui astfel de caz de violență domestică”

Prima reacție a parlamentarului constănțean exclus din AUR: După ce și-a bătut soția vrea să inițieze o dezbatere despre violența domestică

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.