Klaus Iohannis i-a RESPINS pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici

Președintele Klaus Iohannis a anunțat în urmă cu puțin timp că va respinge propunerile premierului Viorica Dăncilă pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării, și anume, Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu.

Președintele spune că va vedea ce propuneri va face PSD și le va analiza. Social-democrații ar putea să o propună pe Lia Olguța Vasilescu la Transporturi, după ce președintele a refuzat-o la Dezvoltare.

“Cu domna premier voi discuta ori de câte ori mă caută în chetiuni care privesc Guvernul. Nu prin presă trasnmit răspunsuri doamnei premier. Pe parcursul președinției, pe teme europene, voi avea grijă să avem poziții ca să îndeplinim cu succes această președinție.

Nu știu ce va face PSD, vom observa. Vom vedea când vom avea o propunere și o vom analiza cu juriștii. (dacă PSD o va propune pe Lia Olguța Vasilescu la Transpoturi). Atâta vreme cât există un ministru pe scaunul de ministru, nu e blocaj, iar dacă PSD dorește alți miniștri, să facă alte propuneri. O să aibă ocazia să mai încerce o dată”, a declarat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.