Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, susține că în spatele liderului AUR, George Simion, s-ar afla fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea. 

Liviu Dragnea, invitat duminică seara în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS, a făcut dezvăluiri în premieră despre George Simion și partidul AUR, pe care acesta îl conduce.

„Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…

La câteva zile, l-am întrebat frontal pe Florian Coldea și a zis DA.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astă vară eram în casă la un prieten și stând cu el primește un telefon de la un cetățean bulgar implicat într-o firmă foarte puternică de PR de campanie electorală, printre cele mai bune din lume. L-a sunat să-l întrebe dacă știe un personaj din România pe nume Florian Coldea, că i-a contactat pentru a intermedia un contract de consultanță cu AUR.

Banii adevărați nu veneau prin donații sau conturi bancare. Erau din partea SRI sau a firmelor apropiate. Acest băiat nu va putea să scape niciodată de legăturile cu Florian Coldea. Cine susține AUR susține de fapt revenirea lui Florian Coldea la conducerea României”, a povestit Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

„O să scot o carte la toamnă”, a mai precizat fostul șef al PSD.

Sursa: www.realitatea.net

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.