Marius Tulică PNL
Marius Tulică PNL
Marius Tulică revine în Consiliul Local Municipal Constanța după ce Judecătoria Constanța a admis cererea formulată de UAT Constanța și a dispus validarea mandatului de consilier local. Acesta vine în locul lui Teodor Popa (PNL) care și-a dat demisia la începutul lunii decembrie 2022.

Soluția pe scurt în dosarul nr. 32522/212/2022 înregistrat pe rolul civil al instanței la data de 21.12.2022 poate fi parcursă în cele ce urmează:

„Solutia pe scurt:

Admite cererea formulată de către petenta unitatea administrativ teritorială ***. Dispune validarea mandatului de consilier local al supleantului ***. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin. (1) şi (2) C.pr.civ., astăzi, 10.01.2023.”

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Marius Tulică a mai fost consilier pentru o perioadă în mandatul 2016 – 2020 și preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret a PMP.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.