PMP Constanța a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă, o informare potrivit căreia va susține schimbarea din funcție a vicepreședintelui  CJC Learciu Daniel- ALDE dacă proiectul inițiat prin președintele PMP, Claudiu Palaz, va fi introdus pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Județean Constanța.

”Ne menținem poziția pentru a demonstra <micimea> organizației ALDE Constanța. Această mini-formațiune este total neimportantă pentru Călin Popescu Tăriceanu. ALDE Constanța nu contează în nicio ecuație politică pentru Tăriceanu, acesta neimplicandu-se pentru a își susține un membru în Consiliul Județean Constanța. Nu este în stare sau nu vrea să-i ajute pe cei de la ALDE Constanța să-și numească oameni în funcții. Cei de la ALDE Constanța sunt vânduți la masa verde de Tăriceanu, iar membrii organizației județene sunt <fără busolănefiind luați în seamă de către conducerea centrală. 

Liderii ALDE Constanța (senatorul Ioan Popa și directorul Oil Terminal Gabriel Daraban) sunt pe post de praf pe tobă pentru Tăriceanu și nu sunt luați în seamă de nimeni.

O dovadă în acest sens este refuzul celor de la PSD Constanța de a susține propunerea ALDE pentru funcția de vicepreședinte CJC, iar ca să închidem cercul să le arătăm celor de la ALDE Constanța că sunt praful de pe toba lui Tăriceanu și că acesta nu-i bagă în seamă, ne prezentăm public poziția noastră față de schimbarea și înlocuirea actualului vicepreședinte CJC Learciu Daniel cu un alt membru de la ALDE. 

Motivele pentru schimbarea din funcție a acestuia sunt <gârlă>, doar să vrea PSD-ul să-l schimbe. Dar acest lucru nu se va întâmpla, <micimea> conducerii ALDE Constanța (senatorul Ioan Popa și directorul Oil Terminal Gabriel Daraban) fiind deja dovedită! Cei doi nu sunt decât <lustruitori de clanță> la ușa lui Tăriceanu. ATÂT”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța și vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.