CN APMC Constanța
CN APMC Constanța
La aproape o lună de la plecarea din funcția de director adjunct al CN APMC Constanța a lui Florin Goidea, „transferat” la CN ACN SA, tot în funcție de conducere, au apărut zvonuri legate de numele celui care va ocupa locul rămas liber.

Astăzi, în spațiul public circula informația legată de faptul că propunerea PNL Constanța pentru ocuparea acestui post ar fi consilierul local PNL, Costin Avătavului, în prezent director al Fundației Școala Portuară.

Contactat telefonic, Costin Avătavului nu a dorit să comenteze această informație.

La rândul său, nici secretarul general al PNL Constanța, deputatul Marian Crușoveanu nu a confirmat informația că Avătavului ar fi propunerea PNL Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Întrebat despre existența vreunei opțiuni pe care ar avea-o PNL Constanța pentru ocuparea acestui post, parlamentarul constănțean ne-a declarat că momentan nu există niciuna.

Provizoriu, de la plecarea lui Florin Goidea din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța atribuțiile de director adjunct al instituției au fost preluate de Emil Banias, care ocupă funcția de Director Sucursale.

Citește și:

Daniel Georgescu și-a dat demisia de la conducerea CN ACN SA. Florin Goidea, fostul director al CN APMC SA, ar putea fi numit în locul său

Daniel Georgescu rămâne în cadrul CN ACN SA. Cine ocupă provizoriu funcția de director general al companiei

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.