Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, a declarat că președintele României, Klaus Iohannis, este respectat pe plan european și ar putea obține o funcție importantă după terminarea mandatului prezindențial, în cadrul emisiunii Insider Politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, scrie Stiripesurse.ro.

„Preşedintele Klaus Iohannis are o funcţie foarte importantă pe plan european: este preşedintele României. Sunt unele funcţii europene care nu înseamnă neapărat ceva. Preşedintele Iohannis este respectat, are foarte multe relaţii şi conexiuni politice. Nu ştim ce-şi doreşte, dar are toate posibilităţile deschise dacă îşi doreşte ceva anume”, a declarat Adina Vălean la Prima TV, întrebată dacă preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie importantă pe plan european.

Adina Vălean a fost susținută în 2019, pentru funcția de comisar european în domeniul transporturilor, de președintele Klaus Iohannis și de fostul premier Ludovic Orban.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Facebook Klaus Iohannis

Citește și:

Klaus Iohannis a plecat în Brazilia de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu cu aceeași aeronavă cu care a mers în Japonia și Singapore

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.