Primarul din Tuzla, achitat după ce fusese condamnat pentru şantaj

Primarul din Tuzla, Taner Reşit, a fost achitat după ce, în primă instanţă, fusese condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, pentru şantaj, transmite Mediafax. 

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanţa și este definitivă.

Curtea de Apel Constanţa a respins, joi, ca nefondat, apelul formulat de Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa împotriva sentinţei pronunţată de Tribunalul Constanţa. În 2017 Tribunalul îl condamnase la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru şantaj, pe primarul comunei constănţene Tuzla, Taner Reşit.

În schimb, instanţa a admis apelul formulat de Taner Reşit, care solicitase anularea sentinţei şi, rejudecând, a dispus achitarea acestuia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Şi cel de-al doilea inculpat din dosar, omul de afaceri Ştefan Radu, a avut parte clemenţă din partea instanţei. Pedeapsa aceastuia a fost redusă de la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, la doi ani de închisoare cu suspendare, termenul de supraveghere fiind stabilit la trei ani.

El trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Sursa: www.mediafax.ro

Sursă foto: ZiareLive

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.