Prezent la Reuniunea Regionalã PNL, primarul oraşului Ovidiu și președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL, George Scupra, a vorbit, în discursul său la începutul evenimentului ”Întâlnire Regională Sud-Est cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare”, despre implicarea primarilor liberali în atragerea de fonduri europene. 

“Primarii liberali accesează fonduri, primarii liberali aduc dezvoltare comunității pe care o păstoresc. Zilele acestea am avut discuţii cu colegii mei primari din judeţul Constanța, primăriile Eforie, Techirghiol, Mangalia, Poarta Albă, Cernavodă şi am realizat o analiză la nivelul judeţului în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. Primarii PNL, din 2016 până în prezent, au atras în total de 104,5 milioane euro. Nu stiu dacă pare mult, puţin, dar nevoile sunt multiple. Media fondurilor atrase de către primarii PNL pentru fiecare locuitor este de 630 de euro. Pentru oraşul Constanţa, analiza e simplă: zero atragere de fonduri europene în ultimii trei ani, zero pentru infrastructură, învăţământ, sănătate, clădiri de patrimoniu, spaţii verzi. Aceasta e cifra oraşului Constanţa. Constanța merită mai mult decât zero fonduri europene atrase în ultimii trei ani”, a spus primarul din Ovidiu, George Scupra.

În încheiere, acesta a dorit să facă o glumă, făcând referire, cel mai probabil, la faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se însoară şi caută naşi: „Am văzut că se caută naşi. Pentru europarlamentarele acestea, haideţi să fim noi naşii lor!”, și-a încheiat discursul primarul George Scupra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.