George Scupra, reales presedinte a Ligii Aleșilor Locali din PNL Constanța
George Scupra, reales presedinte a Ligii Aleșilor Locali din PNL Constanța
George Scupra, primarul orașului Ovidiu, a fost ales, din nou, președintele Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal. 

În această după amiază au avut loc alegeri pentru alegerea unei noi conduceri a Ligii Aleșilor Locali ai PNL.

Așa cum era de așteptat, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a fost reconfirmat în funcție.

Președintele PNL Constanța, prezent la eveniment, a transmis, prin intermediul unui mesaj, susținerea sa față de întreaga echipă de primari PNL din județul Constanța:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Felicitări și succes în întărirea echipei liberale la Constanța!

Sunt mulțumit de cum a decurs această întâlnire, la care am avut posibilitatea de avea o imagine de ansamblu asupra nevoilor și provocărilor pe care le au aleșii PNL.

Nu am cum să nu constat contextul actual de crize suprapuse pe care îl traversează Europa, dar mai ales România şi care se răsfrânge și asupra administrațiilor locale.

În plus, toate fluctuațiile de prețuri, de la energie la creșterea prețurilor la materiale de construcții, schimbă radical previziunile făcute cu 2 ani în urmă. Este clar pentru toată lumea că bugetele pe proiectele asumate nu mai corespund realității de astăzi, iar acest lucru creează probleme în lanț, blocaje și amânări.

De aceea, apreciez tot efortul făcut de primarii PNL din județul Constanța de a continua cu încredere în căutarea de sprijin pentru realizarea proiectelor promise.

Cunosc bine presiunile care există asupra primarilor PNL, de aceea voi fi alături de ei și îi voi susține în toate aspectele de a găsi soluții optime de finanțare a proiectelor edilitare”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.