Claudiu Târziu
Claudiu Târziu
Astăzi, la Hotel Del Mar din stațiunea Mamaia are loc dezbaterea publică pe marginea Programului de guvernare AUR.

La dezbaterea pe marginea proiectului „Reconstrum România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte” sunt prezenți președintele Consiliului Național de Conducere AUR Claudiu Târziu, prof. univ. dr. Radu Baltasiu, de la Universitatea București, directorul Centrului Român de Studii și strategii, Eugen Popescu, alături de economistul și antreprenorul Octavian Bădescu, senatori, deputați, membri și simpatizanți AUR.

Senatorul Claudiu Târziu a punctat faptul că municipiul Constanța este prima locație din România unde formațiunea sa pune, în dezbatere publică, programul de guvernare propus de AUR.

„Mă bucur că această primă întâlnire a avut loc la Constanța. Este un oraș-port care are o pondere foarte mare în economia națională. Întreg județul Constanța are un astfel de potențial, dar mereu a fost supus jafului, a fost batjocorit și nu a fost dezvoltat la adevărata lui capacitate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Vedeți cât este de important acest port, acum, când avem un război la graniță! Câți nu au vrut și câți nu încearcă, încă, să pună mâna pe acest port…? Cred că, la Constața, se poate da un semnal pentru toți românii.

Programul nostru de guvernare este perfectibil, de aceea este pus în dezbatere publică. Am creionat 15 mari direcții de acțiune guvernamentală. 

-Vrem să avem spitale unde să fim vindecați, nu unde să murim,

-Vrem scoli în care să ne trimitem copiii să învețe, nu să fie spălați pe creier,

-Vrem o administrație publică eficentă, la dispoziția cetățenilor și nu un loc unde se consumă resurse degeaba,

-Vrem taxe și impozite firești, nu enorme.

Românii au fost păcăliți de guvernările repetate, încât le este greu să mai creadă în programele de guvernare propuse.

Azi, avem un stat captiv. Statul poate fi eliberat de popor, dacă poporul alege drumul corect și votează în acest sens”.

„Reconstrum România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte” este pus în dezbatere publică, mâine, la Timișoara, la eveniment fiind anunțată și participarea lui George Simion.

Citește și:

Claudiu Târziu vine la Constanța pentru dezbaterea publică a proiectului „Programul de guvernare AUR în 15 puncte”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.