George Simion
George Simion
Preşedintele AUR, George Simion, a dezvăluit, sâmbătă, la Constanţa, pentru Ziarul Amprenta cum a reușit să-i atragă la startul cursei pentru alegerile europarlamentare din 2024 pe cei 44 de profesioniști pe care astăzi i-a prezentat la Constanța. Simion a declarat, pentru Ziarul Amprenta că își dorește să „scoată” 15 europarlamentari. 

În premieră pentru scena politică din România, AUR i-a prezentat astăzi, la Constanța, pe candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European cu un an înainte de momentul scrutinului.

Din totalul celor 44 de candidați, astăzi, la Constanța au fost prezenți un număr de 33.

La finalul evenimentului, președintele partidului, George Simion a declarat, pentru Ziarul Amprenta, că oamenii cu care vine în fața alegătorilor, pentru Parlamentul European sunt de calitate și sunt altceva decât „acei pensionari, acele sinecuri, acele neveste pe care le trimit partidele la Bruxelles”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sunt bucuros de alegerea făcută. Invit pe oricine să studieze CV-ul acestor oameni, să vadă că este altceva decât acei pensionari, acele sinecuri, acele neveste pe care le trimit partidele la Bruxelles.

Sunt oameni care vor lupta pentru națiunea română. Sunt mândru de ei!”, a spus Simion.

Întrebat cum a reușit să ataragă atât de multe persoane, din toate colțurile țării, care să creadă în ideologia pe care o promovează partidul, președintele AUR, ne-a declarat că pe unii îi cunoaște chiar și de 10 ani și în ultimii doi a dus multă muncă de lămurire pentru a se alătura echipei:

„Am tot tras de ei, haide, haide, că dacă nu te implici tu o să decidă PSD-ul și PNL-ul în continuare. În ultimele două luni au început să vină alături de noi și mai mulți oameni de calitate. Proiectul AUR se apropie de reușită!”. 

George Simion a mai evidențiat că vre să ia 15 din cei 33 de europarlamentari de care are dreptul România.

El a transmis și un mesaj pentru constănțeni:

Să nu se mai lase călcați în picioare nici de autoritățile locale, nici de cele de la București!”

Citește și:

(FOTO/VIDEO) George Simion este prezent la Constanța, la evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile europarlamentare

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.