Mohamad Murad
Mohamad Murad
Omul de afaceri Mohammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. 

Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, Ilan Laufer, Sorin Ilieşiu.

Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă, scriu News.ro.

Personalităţile care au fost prezente la conferinţa AUR şi şi-au anunţat intrarea în partid sunt Mohamad Murad, Sorin Constantinescu, Lidia Vadim Tudor şi Sorin Ilieşiu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

”Sunt bineveniţi alături de noi şi cei de alte confesiuni şi cei de alte religii, mai ales în contextul actualului conflict din Orientul Mijlociu pe care îl vrem soluţionat cât mai rapid. Ne bucurăm şi putem să arătăm publicului că această identitate creştină pe care AUR o are şi pe care România şi pe care continentul european o au, este îmbrăţişată şi de evrei, şi de musulmani, şi ne bucurăm că AUR reuşeşte să pună la aceeaşi masă şi pe unii şi pe alţii”, a declarat, în cadrul conferinței, George Simion, liderul AUR.

Citește și:

Dumitru Bădrăgan: „NU știu să existe o adeziune din partea lui Mohammad Murad la AUR”

Ce spune Mohammad Murad despre presupusa înscriere în AUR și o posibilă candidatură la Primăria Constanța

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.