Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu
Vicepremierul Sorin Grindeanu a afirmat astăzi, la Constanța, la prima reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Transport 2021-2027, că nu va face parte din viitorul Guvern.

Sorin Grindeanu a explicat că există un protocol care prevede că viitorul ministru va fi Marcel Ciolacu și vor exista anumite „schimburi” între PSD și PNL.

„Dacă vorbim astăzi, nu. Pentru că avem un protocol care este în vigoare și care spune că prim-ministrul va fi de la PSD, și anume Marcel Ciolacu, după care, anumite schimburi între PSD și PNL”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca acesta să preia ar lua un alt portofoliu, altul decât cel pe care îl deține acum, ministrul Sorin Grindeanu a răspuns un categoric, „exclus”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Nu mi-aș lua niciun alt portofoliu și mă întorc în Parlament pentru că sunt deputat de Timiș împreună cu colegii care sunt și aici în sală: Lucian, Horia sunt aici.

Să știți că e o funcție foarte bună cea de deputat și mă mândresc să fiu deputat de Timiș. Nu merg pe alte funcții, exclus”, a explicat ministrul Transporturilor.

Citește și:

(VIDEO) Ministrul Sorin Grindeanu despre acuzațiile aduse de Liviu Dragnea: „Efectiv, mi-e milă de el”

Ce spun ministrul Transporturilor despre soarta Agenției pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.