Cea mai mare fabrică de Nutella din lume, aflată în Franţa, şi-a suspendat temporar activitatea, din cauza unei probleme de calitate. Ar fi vorba despre o bacterie prezentă într-unul dintre ingredientele de fabricare pentru Nutella şi Kinder Bueno, relatează Digi24.ro.

Producătorul Ferrero a transmis că a descoperit un produs care nu corespunde standardelor de calitate ale companiei, dar că produsele aflate în acest moment pe piaţă nu sunt afectate. Este în desfăşurare o anchetă, ale cărei rezultate vor fi disponibile la sfârşitul săptămânii, potrivit Digi24.ro.

Amplasată în regiunea Normandia din Franţa, această fabrică produce o treime din totalitatea borcanelor de Nutella vândute la nivel mondial.

Marţi “după analizarea rezultatelor unor teste de calitate efectuate la fabrica de la Villers-Ecalles, am descoperit un defect de calitate la unul din produsele semifinisate care este utilizat în fabricarea produselor noastre Nutella şi Kinder Bueno”, a informat grupul italian Ferrero într-un comunicat de presă.

Compania precizează că oprirea temporară a producţiei este o măsură preventivă care permite efectuarea unor investigaţii suplimentare.

“Pentru moment, putem spune că niciunul din produsele noastre care se află în prezent pe piaţă nu este afectat de această situaţie iar livrările către clienţii noştri continuă fără întrerupere”, a precizat Ferrero.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.