Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 265 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, anunță Instituția Prefectului Județul Constanța, într-o informare de presă transmisă astăzi.

Până în prezent, 15 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 245 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 54 de persoane internate, dintre care 30 din județul Constanța și 24 din județele Tulcea și Ialomița.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 283 de persoane, care ocupă 12% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.432 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În cursul zilei de ieri, 19 mai a.c., peste 800 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.

Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Citește

Viorel Cataramă l-a vizitat pe IPS Teodosie. La final s-au și îmbrățișat, ignorând regulile de distanțare socială. “Sunt dezamăgit că bisericile sunt închise fără motiv”

Unde și în ce condiții sunt obligatorii masca de protecție. Cine NU trebuie să le poarte

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar