Cadrele medicale de la Terapie Neonatologie
Cadrele medicale de la Terapie Neonatologie
Conducerea Spitalului Județean Constanța a transmis un mesaj emoționat prematurilor internați pe secția de Terapie Intensivă Neonatală, dar și cadrelor medicale care îi îngrijesc.

„Cu mare bucurie si satisfacţie, le urăm astăzi LA MULŢI ANI celor mai mici și puternici pacienți, precum și sufletistei echipe de specialişti care îi îngrijeşte.

Ziua Prematurităţii poate fi numită şi ziua miracolelor dacă ne gândim că, anul acesta, cel mai mic pacient al Spitalului Judeţean Constanţa cântărea la naştere 390 de grame, iar după 3 săptămâni, eroul nostru a ajuns la aproape 800 de grame.

Cadrele medicale de la Terapie Neonatologie
Cadrele medicale de la Terapie Neonatologie

Din totalul celor 2289 de bebeluşi născuti la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de la inceputul anului, 331 sunt prematuri şi 137 au avut nevoie de îngrijiri medicale avansate în cadrul compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Desi echipamentele sunt de cea mai înaltă performanţă, iar echipa medicală are, nu doar experientă, ci si multă răbdare, aici, timpul trece greu. Milimetrii si gramele se adaugă lent, iar micuţii pacienţi petrec alături de “familia” din Neonatologie, luni bune din viaţa lor.

Incă o dată, tuturor bebeluşilor, dar mai ales celor care s-au grăbit să vină pe lume, le urăm, din suflet, ani mulţi şi sănătoşi!”

Citește și:

PREMIERĂ la Spitalul Județean de Urgență Constanța: Unui pacient de 47 de ani i-a fost implantată o proteză de șold personalizată

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.