Meniu special de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil oferit de Arimex Comexim 2000 pacienților din Constanța

Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care asigură mesele zilnice ale pacienților internați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Spitalul CFR din Constanţa, pregătește, ca întotdeauna, la praznicele mari de peste an, meniuri speciale. Și mâine, de sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavriil bolnavii internați în cele trei unități spitalicești vor primi un meniu deosebit.
S-a creat deja un obicei ca înaintea acestor sărbători mari din calendarul ortodox, conducerea societății să acorde o și mai mare atenție decât o face în fiecare zi meniului pacienților.
Astfel că cei care, au neșansa de a-și petrece o astfel de zi pe un pat de spital, primesc bucate speciale. Joi, în ziua în care îi prăznuim pe sfinții cunoscuţi drept conducătorii cetelor de îngeri, păzitorii oamenilor de la naştere şi până la moarte şi călăuze ale sufletelor în drumul acestora spre rai, pacienții se vor bucura de bucate alese.
La micul dejun aceștia vor primi ceai Lipton cu lămâie, unt de masă, omletă cu brânză de vaci, crenvurști din piept de pui, caș proaspăt de vacă, brânză proaspată de vaci, brânză topită, miere salcâm și gem caise. Ca supliment vor primi biscuiți, lapte dulce, iaurt natural și iaurt cu fructe Yogobella. 
La prânz se va servi borș de purcel, borș de spanac cu pui, ciorbă de legume cu oase garf și smântână, supă de legume a la grec, tochitură dobrogeană cu pilaf sârbesc, friptură de purcel la tavă cu sote de morcov, conopidă, cartofi și broccoli, piept de pui la cuptor cu legume sotate (morcov, conopidă, cartofi și broccoli), piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, pulpe pui la cuptor cu piure de cartofi, piept de pui înnăbușit și cartofi la cuptor cu rozmarin, piure de cartofi cu brânză proaspată de vaci. Ca și salată, pacienții vor primi salată de castraveți murați, de pepene rosu murat ori de gogonele cu conopidă. 
La desert vor primi câte o prăjitură, mere, mere coapte cu miere și stafide, Eugenia și banane.

La cină, pacienții vor servi paste quatro formaggi, mămăliguță cu brânză de vaci și smântână, budincă de paște cu brânză de vaci și stafide, spaghete cu brânză telemea, friptură de pui în sos ostropel cu spaghete, ceai Lipton cu lămâie iar la desert vor avea biscuiți.

De precizat că meniul este diferențiat în funcție de afecțiunile pacienților internați în diferite secții ale unităților spitalicești.

Conducerea societății transmite, prin intermediul nostru, și un mesaj pacienților în slujba cărora se află zilnic:

“Tuturor pacienților internați le dorim însănătoșire grabnică și ne rugăm ca bunul Dumnezeu și Maic Domnului să le tămăduiască sufletele și trupurile, să le dăruiască pace sufletească și spor în cele bune, iar celor care poartă numele Sfanților Arhangheli Mihail și Gavril, le urăm cu drag “La mulți ani!””. 

De asemenea, conducerea societății SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL prin administratorul Virgil Drăghici mulțumește pentru sprijinul permanent acordat societăților Dobrogea SA, Selgros Cash & Carry  Unilever South Central Europe, Smithfield Prod SRL și Delaco Distribution SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.