O femeie din Constanța, cu chist laringian gigant, a fost operată la Ovidius Clinical Hospital

O femeie de 70 de ani, din Constanța, cu chist laringian gigant a fost operată cu succes la Ovidius Clinical Hospital după ce aceasta a fost refuzată de mai multe unități spitalicești din județ datorită unor modificări patologice care fac intervenția chirurgicală cu risc major.

Pentru ca pacienta să fie în siguranță și intervenția chirurgicală să se poată realiza fără riscuri majore, era nevoie de existența unei aparaturi de ultimă generație care se găsește doar în spitalele de înaltă performanță, aparatură pe care Ovidius Clinical Hospital o are în dotare.

Dr. Carmen Liana Mocanu, medic primar chirurgie ORL a consultat pacienta și, alături de o echipă medicală complexă, au stabilit că aceasta poate fi operată fără a fi supusă unor riscuri chirurgicale deosebite datorită aparaturii de ultimă generație existente la OCH.

Dr. Carmen Mocanu, medic specialist chirurgie ORL în cadrul instituției spitalicești, vine în sprijinul pacienților din cadrul Ovidius Clinical Hospital cu o experiență profesională remarcabilă în centrele medicale din Belgia și din Europa.

Sursă foto: www.ovidius-ch.ro