Patru dosare au fost depuse până la data încheierii perioadei de înscriere pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Medgidia.

De asemenea, Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Medgidia a anunțat amânarea cu câteva zile a concursului de ocupare a postului de manager al instituției spitalicești. Concursul trebuia să aibă loc în perioada 5 – 9 februarie și a fost amânat pentru 11 – 15 februarie.

Noile date de susținere a proiectului de management sunt următoarele, așa cum apare în anunțul publicat pe site-ul Spitalului Municipal Medgidia: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidat a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs va avea loc pe data de 11 februarie, de la ora 10.00, iar proba interviu de susţinere publică şi evaluare a proiectului de management, în data de 15 februarie, de la ora 10.00.

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului de Administraţie, Bogdan-Marian Moşescu, ne-a declarat că data concursului s-a schimbat ca urmare a solicitării în scris transmisă de unul dintre membrii comisiei de concurs, Iulius Jugănaru, managerul Spitalului CFR din Timișoara. “În solicitarea transmisă, domnul Jugănaru a declarant că dânsul avea cerere de solicitare pentru concediu aprobată pentru perioada la care era programat concursul de manager al spitalului din Medgidia”, adaugă președintele CA-ului spitalului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Patru candidați și-au depus dosarele de înscriere pentru ocuparea funcției de manager al unității spitalicești din Medgidia până la data limită de depunere a dosarelor.

Din comisia de evaluare a proiectelor de management fac parte: Bogdan Moșescu – în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului, membri  – Iulius Jugănaru managerul Spitalului CFR din Timișoara și Carmen Șerbănescu – Manager Spitalul General CF din Galați și un secretar de comisie – Monica Moldoveanu, care îndeplinește și funcția de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului din Medgidia.

De asemenea, din cadrul comisiei de contestație fac parte două cadre universitare de la catedra de management al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București.

Orice cetățean poate asista la susținerea proiectului de management

Rezultatele concursului se vor afișa pe 18 februarie. Find format din două probe, ambele au prevăzute câte o perioadă de contestație. Potrivit declarațiilor președintelui comisiei de evaluare, Bogdan Moșescu, cele două probe vor fi evaluate separate. Contestațiile la proba proiectului de management se pot depune între 18 și 19 februarie.

Ca o noutate, începând de astăzi, până mâine oricine dorește să asiste la ședința de evaluare a proiectelor de management din data de 15 februarie, poate depune o cerere în acest sens la sediul Spitalului Municipal Medgidia: “Concursul este unul transparent, se și înregistrează, urmând să se atașeze și pe suport electronic filmarea susținerii proiectelor de management, care mai apoi se arhivează și se îndosariază. Ce facem noi prin arhivarea probei de susținere a proiectului este o prevedere legală”, explică Bogdan Moșescu.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.