Un bărbat din județul Constanța a murit din cauza gripei

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din judeţul Constanţa a murit din cauza gripei, astfel numărul deceselor, în acest sezon, a ajuns la 92, anunţă Institutul Naţional de Sănătate Publică, precizând că victima avea şi alte probleme de sănătate şi nu era vaccinată antigripal, scrie Mediafax.

Institutul de Sănătate Publică anunţă că un alt bărbat a murit din cauza gripei. Decesul a fost înregistrat în data de 2 februarie. Victima avea 64 de ani şi era din judeţul Constanţa.

Bărbatul a fost diagnosticat cu virus gripal tip A, având şi alte condiţii medicale preexistente. INSP anunţă că vitima nu era vaccinată antigripal.

Sursa: www.stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu este adevărat! A murit chinuit din cauza medicilor incompetenți de la SJC care nu au știut ce sa ii facă nici măcar de fisa pacientului nu aveau habar !!! Este spitalul in carantina si s-au spalat pe maini!CUVINTELE SUNT DE PRISOS! Sfatul meu este să ocoliți cât puteti oameni buni acest Spital unde nu avem medici competenti!Toti medicii buni au plecat din Țară!!!Voiaj lin alaturi de ingeri!!!😓

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.