Spitalul Colentina
Spitalul Colentina
Viceprimarul General al Municipiului București, Horia Tomescu, a anunțat că Spitalul Clinic Colentina are, începând de astăzi, un nou manager, în persoana lui George Mirel Cristescu, fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța.

George Mirel Cristescu este, potrivit declarațiilor viceprimarului general, un profesionist al sistemului de asigurări din țară, fiind fost șef al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța.

Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al domnului David Andrei-Cosmin.
Îi mulțumim pentru activitatea și eforturile depuse în managementul unuia dintre cele mai prestigioase unități medicale ale Municipiului București.
Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este domnul doctor George Mirel Cristescu, un specialist cu activitate profesională neîntreruptă de peste 25 de ani în cadrul Sistemului de Asigurări de Sănătate din România.
De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, inclusiv cea de președinte-director general al instituției în perioada 2016-2019.
Domnia sa a acceptat să se alăture echipei noastre și avem încredere că experiența sa își va lăsa amprenta în cadrul Spitalului Clinic Colentina, având că scop o evoluție a calității seviciilor medicale și a îmbunătățirii siguranței pacientului”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Horia Tomescu.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.