Simona Halep
Simona Halep
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Simona Halep, locul 16 WTA, a disputat seara trecută meciul din turul II al turneului de la Washington. Începutul primului set i-a aparținut clar adversarei, Anna Kalinskaya, care s-a desprins rapid la 4-0, jucătoarea din Constanța părând că nu se simte foarte bine.

Totuși, Simona a reușit să împingă primul set în prelungiri, acolo unde a pierdut însă cu 7-5. Cu toate acestea, o revenire în setul doi era foarte probabil, având în vedere forma pe care o arătase în ultimele game-uri.

Însă, românca a acuzat căldura toridă de la Washington și a mai jucat doar două game-uri în cel de-al doilea set, după care s-a retras. Se pare că retragerea nu a venit pe fondul unei probleme de sănătate, ci pe cel al căldurii, care s-a dovedit a fi insuportabilă.

De asemenea, Simona Halep a anunțat și după meciul din primul tur că a fost foarte afectată de căldură, însă atunci a putut face față.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Spre final, s-a făcut din ce în ce mai cald și am simțit cum nivelul energiei scade. Nu sunt obișnuită să joc în așa căldură. În ultimele luni, nu am evoluat pe astfel de temperaturi, astfel că nu știam cum va reacționa corpul meu. Acum știu. Sper să mă obișnuiesc cât mai bine cu aceste condiții„, a declarat Simona Halep după meciul din primul tur.

Pentru fostul lider mondial urmează două turnee foarte importante înainte de US Open. În perioada 8-14 august, Simona Halep va juca la Rogers Cup, în Canada, urmând ca între 15-21 august să participe la Cinciannti.

Ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, se va disputa în perioada 29 august – 11 septembrie.

Foto: Eurosport

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.