Abonamente Farul
Abonamente Farul
Farul Constanța, Campioana României, pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024. Acestea sunt valabile pentru întreg sezonul competițional al Superligii, respectiv campionat regular și play-off/out

Totodată, abonamentele vor fi valabile și la meciurile de la Cupele Europene pe care echipa le va disputa pe stadionul Central din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

Pentru persoanele care nu au avut abonament pentru sezonul precedent, acestea vor fi scoase la vânzoare începând cu data de 19 iunie. 

Iată care sunt prețurile abonamentelor:
  • Peluza 1 și Peluza 2 – 400 de lei;
  • Tribuna a 2-a – 800 de lei;
  • Tribuna 1 – 1.000 de lei;
  • Tribuna 0 – 1.200 de lei.
Pachet Academy:

Pentru juniorii Academiei de Fotbal Hagi și ai Farului Constanța, clubul oferă o reducere de 50% la abonamentul de junior la achiziția unui pachet adult + copil. (400 de lei abonament adult + 200 de lei abonament junior = 600 de lei). Această reducere se aplică doar abonamentelor ce vor fi achiziționate în Peluza 1, sector B.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pachet Family:

Clubul pune la dispoziția familiilor posibilitatea achiziționării de abonamente la un preț preferențial, oferind o reducere de 50% la achiziția abonamentului de copil la cumpărarea unui pachet adult+copil. (400 de lei abonament adult + 200 de lei abonament junior = 600 de lei). Reducerea se aplică la cumpărarea de abonamente în Peluza 2, sector A.

Abonații din sezonul 2022 – 2023 au prioritate la achiziționarea abonamentelor pentru noul sezon, având posibilitatea păstrării locurilor pe care le-au avut și în sezonul competițional care a trecut. Locurile care nu au fost ocupate de vechii abonați vor deveni dispobilie pentru a fi vândute.

Aceștia se vor prezenta cu vechiul abonament la sediul clubului din Bulevardul Mamaia, numărul 208, demisol, birou Marketing Farul Constanța, în perioada 8 iunie – 18 iunie.

Programul biroului de Market este următorul: de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 16:00.

Mai multe detalii puteți solicita apelând la numărul de telefon 0733735115.

Iată prețurile biletelor la meciurile Farului pe teren propriu pentru sezonul viitor:
  • Peluza 1 și Peluza 2 : 40 de lei;
  • Tribuna 2: 80 de lei;
  • Tribuna 1: 100 de lei;
  • Tribuna 0 : 120 de lei.

Foto: www.farulconstanta.com

Citește și:

Farul Constanța este CAMPIOANA României. Echipa lui Gică Hagi scrie istorie în fața FCSB

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.