Competiția finală din cadrul Cupei Satelor dintre Cumpăna și Ruginoasa (Iași) se joacă duminică pe stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „CENTENAR 2018” din Cumpăna. La finala mare, programată la ora 11.30, au confirmat prezența și doi invitați speciali, Bănel Nicoliță și Ianis Hagi.

Astăzi, stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „CENTENAR 2018”din Cumpăna a găzduit ultimele partide din faza grupelor a turneului final Cupa Satelor și semifinalele competiției.

În prima semifinală, Cumpăna, a învins-o cu 2-0 pe Rudeni, din Ilfov. A doua semifinală s-a jucat între Ruginoasa – Sânmartin 0-0, și s-a încheiat cu scorul de 3-1, după loviturile de departajare.
Evoluțiile copiilor au fost monitorizate atent de membrii Comisiei Tehnice ai Federației Române de Fotbal prezenți la Cumpăna, Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu.

”Felicit sportivii noştri, îi apreciez enorm, si le mulţumesc pentru ca reprezintă cu cinste si mândrie comuna Cumpăna! Felicitări domnului antrenor Mustaca Cristian dar si părinţilor pentru întreaga susţinere. Îmi doresc ca în comuna Cumpăna să se formeze sportivi valoroşi în toate domeniile. Felicitări întregii familii a sportului cumpăneam!
Vă adresez invitaţia de a fi alături de campionii noştri, să cântăm împreună și să îi susținem în marea finală ce se va disputa duminică, 12 mai, de la ora 11:30 pe stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „CENTENAR 2018”, a transmis primarul comunei Cumpăna Mariana Gâju.

Citește și:

(Galerie foto) Complexul sportiv CENTENAR, inaugurat la Cumpăna. Primarul Mariana Gâju: “S-a îndeplinit un vis. Astăzi este o zi istorică pentru locuitorii comunei”