Cătălin Moroșanu la Ovidiu
Cătălin Moroșanu la Ovidiu
În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie 2022, la invitația primarului orașului Ovidiu, George Scupra, Cătălin Moroșanu cel mai iubit sportiv al luptelor de contact din România, a fost prezent printre elevii din Ovidiu.

Acesta a vorbit, în cadrul unui seminar pe care l-a susținut pe teme sociale (bullying și prevenirea consumului de droguri) în fața a peste 400 de elevi din Ovidiu, de la Liceul Tehnologic „Ion Podaru”, Școala Gimnazială Nr. 2 „Poet Ovidiu ” și grupa de karate al Clubului Sportiv al orașului – Ashikara.

Copiii s-au bucurat de prezența marelui campion iar la sfărșitul seminarului, după discuții libere și întrebări, au primit autografe și au făcut fotografii cu Cătălin Moroșanu.

Ne onorează vizita lui Cătălin Moroșanu în orașul nostru și cred ca elevii noștri au nevoie de repere și de exemple pozitive. Sportul este cea mai bună alternativă pentru o viață sănătoasă și totodată îi ajută la disciplină și educație. Mă preocupă viitorul tinerei generații și de aceea facem tot ceea ce ține de noi să investim și să promovăm acest tip de evenimente. Le urez succes tuturor copiilor, la școală dar și în competițiile în care sunt angrenați și felicit părinții care își îndrumă copiii către sport„, a declarat primarul George Scupra.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sursă foto: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.