Astăzi este ultima zi a celei de-a doua ediții a turneului de volei feminin Medgidia OPEN 2019, desfășurată în stațiunea Mamaia, pe plaja LUV. Competiția a aliniat la start 16 echipe din toată țara care se luptă pentru primul loc. Astăzi au loc sferturile de finală, semifinalele, iar de la ora 21.00 se joacă marea finală. Organizatorii evenimentului sunt Clubul Sportiv Medgidia împreună cu Superbet, cu acordul Federației Române de Volei. Și, ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Medgidia este cea care sprijină activitatea sportivă.

„Avem echipe echilibrate aliniate la start. Anul acesta au venit mai mult echipe care se pregătesc intens numai pe beach volei, care joacă mai puțin în sală. Ne bucurăm că avem oaspeți și din Republica Moldova și Bulgaria, sper ca la anul să fim gazdele mai multor echipe din alte țări. Ne dorim ca de la o ediție la alta să atragem din ce în ce mai mulți competitori și să avem parte în continuare de suportul primăriei noastre și Consiliului Local, cărora le mulțumim pentru susținere. Fără ei noi nu am fi putut să organizăm un astfel de eveniment. Ne bucurăm că înțeleg că este nevoie de sport care mereu atrage oameni frumoși”, ne-a declarat Nicoleta Gontea, managerul secției de volei din cadrul Clubului Sportiv Medgidia.

Această competiție a fost un bun prilej pentru a suta relațiile de prietenie între secțiile clubului. Membrii acestuia au ajutat la amenajarea spațiului de concurs într-un timp record. „Anul acesta simt că în clubul nostru se strâng legăturile între secții. Ne-au ajutat la organizare colegii de la box, lupte, inclusiv toată secția de volei. Preconizez că acesta va fi cel mai frumos turneu de pe litoral în acest sezon”, a mai spus Nicoleta Gontea.

Valentin Robescu, arbitru federal, cel care cunoaște istoria tuturor jucătoarelor, consilier la volei pe plajă la Federația Română de Volei, este cel care a comentat meciurile jucate în cele trei zile ale competiției. „În afară de echipele plecate în afara țării să reprezinte România la Balcaniada U20 și U22, la această competiție Medgidia OPEN avem cele mai bune echipe posibile din țară la acest moment. Sorina Răileanu și Adina Matei, Adriana Matei și Adriana Melniciuc, Cătălina Bosuioc și Denisa Popa, Iuliana Farcaș și Eugenia Cioban – acestea sunt primele cele mai bune echipe. Trebuie remarcat faptul că tânăra generație este reprezentată de clubul CSM București – 2 echipe, CS Dinamo București – o echipă, CSS1 Constanța. Oricare din aceste echipe pot produce surprize și pot ajunge în semifinale. Premizele merg către cele patru echipe mai sus amintite”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Primele șase echipe vor fi premiate, valoarea totală a premiilor fiind de 1.500 de euro.

Astăzi, de la ora 15.00, se joacă două sferturi de finală, de la ora 17.00 cele două semifinale, iar de la ora 20.00 meciurile pentru locurile trei și patru, iar finala de la ora 21.00.

Cea de-a doua ediție a competiției de volei Medgidia OPEN se va încheia cu o petrecere cu spumă.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.