Evenimentul sportiv internațional „Gala OSS Fighters Ediția 08” – Noaptea Campionilor are loc în această seară, la Constanța. 

Luptători de top ai kickboxing-ului național și internațional se reunesc astăzi, la Constanța la evenimentul „Gala OSS Fighters Ediția 08″ – Noaptea campionilor”, la Sala Sporturilor.

Gala OSS Fighters Ediția 08 – Noaptea Campionilor va cuprinde 9 meciuri pe cardul principal și alte două în undercard.

Sezonul 2022 în kickbox s-a încheiat cu acest eveniment unde, luptători de top din România, dar și din Brazilia, Maroc, Olanda și Franța, au fost prezenți în cadrul galei care a fost transmisă inclusiv în Statele Unite ale Americii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Evenimentul a fost organizat de Asociația „Club Sportiv OSS Constanța” alături de Asociația Tomis Antidrog și DFS (Dynamite Fighting Show). Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Colaborarea nou – încheiată de DFS (Dynamite Fighting Show) pentru Gala OSS Fighters ediția 08 a avut scopul de a continua campania socială în rândul tinerilor inițiată de DFS încă de la înființare, și în instituțiile de învățământ din Constanța pentru promovarea luptei antibullying prin sportivul Cătălin Moroșanu.

 

Alex Filip joacă ultimul meci al carierei

Pentru sportivul român Alex Filip meciul de joi va fi ultimul din cariera sa. El îl va înfrunta pe brazilianul Rodrigo Mineiro cu care, la cântarul oficial a avut un schimb acid de replici.

„Sunt foarte încântat să mă aflu în fața suporterilor mei. Adversarul meu este energic, acesta este stilul lui, îl știu de când am început să mă antrenez în Olanda. Astfel de adversari am mai văzut, am mai întâlnit, am mai bătut. Este ultimul meci din cariera mea și voi face un meci de zile mari”, a spus Alex Filip în cadrul conferinței de presă din 7 decembrie 2022.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.