Hagi meciul 300 ca antrenor
Gică Hagi a avut parte de o victorie la meciul cu numărul 300 în prima ligă din România, din postura de antrenor. Farul Constanța a învins Sepsi Sfântu Gheorghe pe teren propriu cu scorul de 2-1 în prima etapă din play-off-ul Superligii și și-a consolidat poziția de lider.

Gică Hagi a recunoscut valoarea adversarilor, dar a apreciat că victoria echipei sale a fost una meritată, deși foarte muncită.

De asemenea, „Regele” a ținut să precizeze că reacțiile sale nervoase din timpul partidei nu semnifică neapărat că a fost nemulțumit de anumite aspecte ale jocului prestat de „elevii” săi.

Hagi meciul 300 ca antrenor
Hagi meciul 300 ca antrenor

El a explicat că a fost vorba de reacții normale, în contextul în care au existat momente când echipa sa a fost dominată de adversară.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Muncită, o victorie muncită, două echipe foarte bune care au ieșit la joc, am câștigat pe merit, suntem fericiți, chiar dacă Sepsi a jucat foarte bine. Mă bucur, sunt fericit pentru băieți, e un start bun.

Nu pot să fiu supărat, ce fac eu pe teren, trebuie să facă orice antrenor. De aceea mă agit, dar nu pot să fiu supărat”, a spus Gică Hagi după Farul Constanța – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

SuperLiga: Victorie pentru Farul în primul meci din play-off

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.