Ianis Hagi
Ianis Hagi
Ianis Hagi este atacantul echipei naționale a României. El se bucură pentru calificarea la Euro 2024 și crede că naționala țării a ajuns pe merit la turneul final din Germania.

Am reuşit să ne calificăm în nouă meciuri, ceea ce e foarte bine! Suntem fericiţi! Am demonstrat că am fost pregătiţi. Golul lor nu a schimbat multe. Ştiam că trebuie să fim echilibraţi. Am gestionat bine momentele şi le-am adaptat la situaţii, aşa cum am făcut-o în toată campania. Ne-am continuat planul şi a venit şi golul nostru. Nici nu mai ştiu cum a ajuns mingea la mine la golul doi. Era la un moment dat la Răzvan, după a sărit la mine şi am întors-o la colţul scurt.

S-a simţit calificarea după acel gol. [coincidenţa cu victoria de la Cardiff, în 1993] Nu cred în coincidenţe ci în destin. Îţi faci destinul de mic copil, prin muncă. Domnul Iordănescu este un muncitor, eu sunt un muncitor. Noi, la tineret, am avut mentalitatea să jucăm de la egal la egal cu orice echipă, şi am făcut asta şi acum. Ne-am calificat şi suntem pe merit la Euro. România a fost pregătită de la primul meci şi s-a văzut asta.

Rămâne să jucăm pe Arena Naţională cu un stadion plin, încercăm să-i facem fericiţi pe suporteri. Să terminăm pe primul loc ar fi un avantaj pentru toată ţara, asta ne Rămâne să jucăm pe Arena Naţională cu un stadion plin, la următorul meci. Ştim că i-am făcut fericiţi pe suporteri în seara asta”, a declarat Ianis Hagi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sâmbătă seară, 18 octombrie, echipa națională a României a învins echipa națională a Israelului cu 2-1, calificându-se la turneul final al Euro 2024.

Sursa: Stiripesurse.ro

Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Citește și:

Israel-România se joacă diseară la Felcsút, în Ungaria: Ce jucători aliniază la start cele două echipe

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.