Ieri, la Buzău, a avut loc finala competiţiei Cupa Satelor faza pe regiunea sud-est, dedicată copiilor cu vârsta până în 13 ani.

Micuţii fotbalişti de la Cumpăna, pregătiţi de către antrenorul Cristian Mustaca au reuşit să se impună cu 2-0 în finala contra colegilor de la Vadu Pașii, Buzău. Golurile au fost marcate de Baubek Dilek și Moise Dorin.

La competiție au fost prezente șase echipe împărțite în două grupe: Grupa A: Vadu Pașii – județul Buzău, Bertesti – județul Brăila, Vulturu – județul Vrancea și grupa B: Cumpăna – județul Constanța, Sarichioi –  județul Tulcea, Schelă – județul Galați.

Echipa din Cumpăna a câștigat grupa B cu următoarele rezultate: Cumpăna – Sarichioi   0 – 0 și Cumpăna – Schelă  5 – 0.

La faza finală, care va avea loc în luna mai, s-au calificat campioanele celor opt regiuni.
Câștigătoarea Cupei Satelor finala pe tară, adică întreg lotul, alături de profesorul antrenor, va însoți echipa națională a României în deplasarea din Norvegia contând pentru partida din preliminariile Euro 2020 (7 iunie 2019), vor participa la toate acțiunile lotului din acea săptămână.

Micuții scortivi au fost primiți seara trecută acasă, la întoarcere, chiar de primarul comunei, Mariana Gâju, care i-a felicitat și le-a mulțumit pentru mândria pe care au adus-o comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.